BG   EN

 

начало   |   за нас   |   контакти   |   местоположение   |   Банско - снимки   |   обзавеждане

 

 
 

Уинслоу Груп - за компанията

 

Уинслоу Груп е дружество, регистрирано в България и подкрепяно от уважавани български и международни инвеститори. Като строителен предприемач целта ни е да купуваме и разработваме земя в райони със силен потребителски интерес в България.

Уинслоу Груп е дружество, учредено от трима съдружници с идеята да се развие в строително-предприемаческа компания, която не само да остане вярна на българската архитектура, дизайн и качествени услуги, но и да спазва международната практика на управление. Съдружниците в компанията Иван Мекушин и Яник Мекушин са в главния ни офис в София, а третият – Майк Уелингс – представлява Уинслоу Груп в Лондон.

Екипът на Уинслоу Груп с общи усилия изгради компания, уважавана на международния и българския пазар. Управленският ни екип е установен в София и Лондон. Имаме и представителство в българския ски-курорт Банско. Като екип работим в сътрудничество, за да предоставяме услуги и професионални консултации с високо качество на нашите партньори и клиенти.

Уинслоу Груп има сключени договори за консултантски услуги и дистрибуция с различни водещи международни агенции за недвижими имоти и групи за управление на финансови средства. Заедно се стремим да създаваме инвестиционни възможности – от предлагане на атрактивни търговски и жилищни проекти в София до ваканционни апартаменти, като представените в този сайт.

В сайта може да намерите информация за строителната дейност на Уинслоу Груп в Банско. Повече информация зя компанията ще откриете на корпоративния ни сайт - www.winslow.bg

 

 

Проекти на Уинслоу
в Банско

Проект Банско 1
Проект Банско 2
Проект Банско 3
Проект Банско 4
Проект Банско 7
Проект Банско 8
Проект Банско 9

 

Апартаменти под наем
в Банско

Апартаментни хотели
в Банско
 
връзки